Част от ръководителите на Локомотив (Пловдив) искали да махнат от клуба Христо Колев-Бащата, съобщава "Тема Спорт". През пролетта легендата на "черно-белите" бе назначен за главен скаут.

Напоследък обаче някои от шефовете му "вдигнали мерника". Старши треньорът Александър Томаш се застъпил за Колев и засега той остава на тази си длъжност при "смърфовете". Наставникът на Локо винаги се допитвал до славната фигура в историята на пловдивчани относно привличането на нови футболисти или освобождаването на такива.

Както е известно, наскоро на работа на "Лаута" се завърна Красимир Петров. Той бе уволнен тази есен от треньорския пост в Пирин (Благоевград).

От седмица "черно-белите" са в почивка, като на играчите са раздадени индивидуални програми, които трябва стриктно да спазват по време на паузата. Локомотив ще поднови тренировки на 6 януари (петък). Планиран е и лагер в Турция, който ще бъде от 15.01 до 31.01. Преди заминаването ще бъде изиграна една контрола.

Томаш и екипът му не спират да работят по зимната селекция. Засега сигурно е само едно ново попълнение - нидерландският десен бек Джовани Трупе от Твенте.

Дубълът на Локомотив (Пловдив) ще изиграе четири контроли

Дубълът на Локомотив (Пловдив) ще изиграе четири контроли

Съставът ще започне подготовка на 7 януари следващата година