Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори преди реванша в Лига Европа срещу Страсбург. "Смърфовете" загубиха първата среща на "Лаута" с 1:0. 

"Всеки треньор иска да има на разположение всичките си играчи, те да са във форма и отлично подготвени. В случая ние имаме проблем. Последната ми информация е, че Езе трябва да вземе френска виза утре, да се качи на самолета за Франкфурт и после да се присъедини към нас. Сами преценете за какъв стрес и напрежение говорим. Дано пристигне навреме. 

Работим по това да имаме план Б. Проблемите в защита са факт, но който се появи на мястото на Езе, трябва да сграбчи шанса си и да докаже, че заслужава да е част от отбора.

В първия мач рано останахме с 10 човека, и не беше никак лесно. Публиката много ни помогна, за да се вдигнем. Смятам, че предвид обстоятелствата играхме добре и показахме, че не сме за подценяване. Ще се опитаме отново да затрудним Страсбург. Те са силен отбор, но ние искаме да се докажем. За нас това ще е безценен опит. В последно време сме в много добра форма и съм сигурен, че имаме шанс да поднесем изненада.

Публиката няма да ни притесни. Дори ще ни мотивира", обяви Акрапович.

Стивън Езе не се сдоби с виза и днес

Стивън Езе не се сдоби с виза и днес

Защитникът чака пред посолството на Франция до края на работния ден