Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори преди градското дерби с Ботев (Пловдив). 

"Радвам се, че започваме с такъв важен мач, въпреки че, ако мачът е по-нататък, ще успеем да влезем в по-добра форма. Подготвени сме за мача и го показахме на финала за Суперкупата. Надявам се да повторим отново такъв силен мач, какъвто изиграхме срещу Лудогорец", разкри наставникът.

"Витанов е добре, всички играчи са здрави и това е много добре за отбора. Ботев взеха доста нови качествени момчета, надяваме се това да не е пречка пред нас. Изгледах контролата им с Етър и разузнах отбора", продължи той.

"Искаме да играем добър футбол, за да може на феновете да им е удоволствие да дойдат на мач. Надяваме се скоро всичко да се нормализира и всички привърженици да могат да присъстват, защото това е много важно за нашите играчи. Когато няма мотивация от феновете, няма как всичко да дойде на 100%", каза специалистът.

"Аз по принцип не правя прогнози, преди Суперкупата се шегувах. Бяхме се подготвили за два варианта и затова изпратих Пиргов да загрява, но Митко Илиев явно имаше против и вкара фантастичен гол. Надявам се да направим добър мач срещу Ботев и да бием. Нямам проблем да гледам мача от трибуните на Коматево, защото съм наказан. Ще направим преди това тренировка. Единствената разлика е, че Тунчев ще изведе момчетата", допълни Акрапович.

Феновете на Локомотив (Пловдив) с впечатляващо видео преди старта на сезона

Феновете на Локомотив (Пловдив) с впечатляващо видео преди старта на сезона

Вижте го