Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори преди финала за Купата на България срещу ЦСКА. 

"Очакванията са големи! Отиваме да спечелим трофея. Шансовете са 50 на 50", сподели Акрапович.

"След последния мач се чувстваме добре. Запазихме и дадохме почивка на основни футболисти. Тренираме много добре и се надявам, че ще покажем силна игра и във финала", добави той.

Георги Илиев: ЦСКА е фаворит, но стискам палци за Локомотив

Георги Илиев: ЦСКА е фаворит, но стискам палци за Локомотив

"Не вярвам в играта на Локо да има и частица от това, което тимът показа в Разград"

"Играхме преди няколко дни с ЦСКА, знаем техните качества. Много тактика тук не помага. Трябва да дадем всичко от себе си, да играем хубав футбол, да създадем шансове и да вкараме гол", продължи наставникът на Локомотив.

"Всички са здрави, всички са ок. Дейвид Малембана ще се върне скоро, но няма да играе във финала за Купата на България. Той не се възстанови така бързо, както искахме. Мисля, че до 3-4 дни ще бъде готов да се завърне."

"Двата отбора заслужат да са на финал. За нас е специално чувство, защото се класирахме за втори пореден финал. Искаме отново да спечелим финала и да зарадваме нашите фенове. Длъжни сме да дадем всичко за себе си."

Ален Ожболт към феновете: Локомотив има нужда от вашата подкрепа

Ален Ожболт към феновете: Локомотив има нужда от вашата подкрепа

"Знаете колко важен мач идва в сряда"

"Ние сме професионален отбор и дълго време се занимаваме за следващия сезон, но сега ни интересува какво ще стане на финала."

"Миналият сезон не играхме толкова силно, както през тази година. Миналата година всичко зависеше от финала за Купата на България. Сега играхме цял сезон добре, имаме качество, имаме резултати, което ни дава самочувствие. Надявам се качеството, което показахме през целия сезон да го покажем и утре във финала", каза още Акрапович.

Куп оферти за звездите на Локомотив (Пловдив)

Куп оферти за звездите на Локомотив (Пловдив)

Яснота за напускащите ще има дни след последния мач за сезона