Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович се отчете с интересен коментар в изказване пред "Тема: Спорт". Ето какво каза специалистът:

"Доста често се сърдя на себе си за поведението си спрямо съдиите, но желанието да постигнем добър резултат е по-силно от мен. Много пъти реагирам и неправилно към арбитрите. Вярвам, че реферите не грешат нарочно. Те също имат своите притеснения. Не им е лесно. Някои имат качества, правят случайна грешка и моята реакция не прави ситуацията по-лесна.

Съжалявам, че не мога да се променя и да реагирам по друг начин по време на мачовете. Но съм такъв и просто не мога да се променя.

Локомотив (Пд) договори контроли с клубове от Казахстан, Полша и Украйна

Локомотив (Пд) договори контроли с клубове от Казахстан, Полша и Украйна

"Смърфовете" ще бъдат в Анталия от 20 януари до 5 февруари

Искам справедливостта да е водеща. С тези си реакции искам да покажа на моя отбор, че го подкрепям, когато е ощетен. Това е мой стил на работа и не желая да се променя. Ако съм навредил така на някого, аз имам сила да се извиня на съдиите. В последно време виждам и някои провокации към мен, с които не мога да се съглася. Още повече че после, като гледам дадената ситуация на видео два-три пъти и виждам, че съм прав.

Лудогорец е силен отбор и въобще не трябва да има подкрепа от съдиите. Имат толкова качествени играчи, че не се нуждаят от това. Но за мен Лудогорец не е тема на разговор, а само това, което се случва с Локомотив (Пловдив)", каза босненецът.

Всички в Локомотив (Пд) очакват решението на Акрапович

Всички в Локомотив (Пд) очакват решението на Акрапович

"Смърфовете" все още не знаят кога стартират подготовка