Иконата на горнооряховския футбол Ивайло Йорданов се завръща в клуба, който го изстреля към големия футбол, но вече като спортен директор. Анализ на клубното ръководство е показал, че лошите резултати напоследък са по-скоро функция на организационни и структурни проблеми.

"Ивайло Йорданов получава цялата власт по отношение на спортно-техническите въпроси. Той ще има определяща дума по отношение избора на новия старши треньор за представителния тим след раздялата с Иван Колев, както ще има и отношение към работата в ДЮШ", информираха от клуба.

Ивайло Йорданов днес ще се присъедини към Локомотив на лагера в Пловдив. Легендарният нападател на "железничарите" от 90-те години е приел веднага отправеното му предизвикателство, без каквито и да е лични претенции.

Емил Велев или Любослав Пенев поемат Локомотив (Горна Оряховица)

Именит треньор поема Локо (Горна Оряховица)

Временен наставник на "железничарите" ще бъде Милчо Сирмов

Припомняме, че през 90-те години с Локомотив Ивайло Йорданов стана голмайстор на "А" група и беше трансфериран в Спортинг (Лисабон) за близо половин милион долара. Той бе част от златното поколение от САЩ`94, а по-късно и капитан на националния отбор. През 1995 година бе обявен за почетен гражданин на Горна Оряховица. За последно Ивайло Йорданов бе спортен директор в Берое, когато треньор бе Александър Димитров.