Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че Манчестър Сити е фаворит за титлата във Висшата лига и този сезон.

"Ако съм неутрален наблюдател, бих казал: "Да, Сити определено са най-добрите". Ако бъда честен, не мисля по този начин за нас. Така е, защото наблюдавам отбора си всеки ден, всяка седмица и знам, че имаме още работа за вършене.

Те наистина са много, много, много силни. Трябва да призная това. Няма как да твърдя, че Сити са извадили късмет тук или там, защото не е така. Във всеки един двубой те са на върха. Така бяха и през миналата кампания, когато спечелиха 100 точки.

Снимка 395547

Източник: EPA/БГНЕС

И през този сезон запазиха формата си. Няма никакви признаци на слабост, ето защо твърдя всичко това. Манчестър Сити е действащият първенец и продължава да играе като шампион. Намирам за много специално желанието, което виждам в тима особено след категоричната титла.

Всички сме конкуренти за първото място. И не само Сити. В Тотнъм страдат заради толкова много контузии. Вече са на 6 точки зад нас. Това е невероятно. Силният старт на Арсенал? На Челси? Също много добро представяне. Така че няма как да не мислим за нищо друго освен да печелим мачовете си и да взимаме възможно най-много точки".

Деян Ловрен убеден, че Ливърпул може да завърши сезона без допусната загуба

Деян Ловрен убеден, че Ливърпул може да завърши сезона без допусната загуба

"Арсенал го направи, защо да не го сторим и ние"