Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира суперсблъсъка на лидера в класирането Ливърпул срещу шампиона Манчестър Сити.

Ето какво каза германецът преди битката в неделя:

"Ние се подготвяме за голям мач. Знаем какво трябва да направим - да бъдем смели, да играем футбол, да се защитаваме сякаш животите ни зависят от това и други неща. Случващото се извън и около отбора нямат голям ефект върху нас, просто нямат.

Вайналдум: Лесни мачове вече няма за никой от грандовете в световен мащаб

Вайналдум: Лесни мачове вече няма за никой от грандовете в световен мащаб

"Резултатът е добър, но има още два мача от групите"

През тази дълга седмица сигурно целият свят говори как не бива да губим този мач. Май чух някъде и мнения, че няма как да не спечелим, но всъщност не ми пука. Ние наистина искаме победата, а до нея се стига адски трудно. След срещата ще видим в каква ситуация сме и какво можем да извлечем от нея. Ако е по-добра или по-лоша от сегашната, все тая. Сезонът така или иначе няма да свърши в неделя.

Ние осъзнаваме отлично, че този двубой е огромен. Целият свят ще гледа. Аз със сигурност ще го гледам, както и всички, които познавам, а това го прави много голям. Наистина го чакам с нетърпение, но изобщо не обръщам внимание на дискусиите преди него", каза Клоп.

Бенитес: Ливърпул може да спечели титлата в Англия

Бенитес: Ливърпул може да спечели титлата в Англия

"Това е футбол, всичко е възможно"