Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп се отчете с поредно любопитно изказване. Ето какво сподели специалистът пред медиите на Острова:

"Коутиньо доминираше в играта ни и може би, когато не се представяхме по най-добрия начин, винаги беше добра идея да му дадем топката. Моментите, в които Филипе не играеше, винаги опитвахме да си свършим работата по различен начин.

Играчите са достатъчно умни, за да използват качествата на съотборниците си. Например в Барелона винаги е добра идея да предоставиш топката на Лионел Меси. Това правехме и ние с Коутиньо. Вече отгороворността се разпределя между всички играчи и това е добре. В един момент липсата а един такъв доминиращ играч те прави по-непредсказуем. В друг обаче, подобен тип футболист ти липсва.

Клубът инвестира много пари от моето идване насам. Изградихме нова трибуна, купихме фантастични играчи и планираме ново тренировъчно игрище. Другото не ме интересува чак толкова. Взехме играчите, които искахме да привлечем, за точно толкова пари, колкото искахме да платим за тях. В отлична позиция сме", каза Клоп.

Садио Мане: Отборният дух и увереността са с нас

Садио Мане: Отборният дух и увереността са с нас

"Това ни помага много"