Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп говори пред медиите преди мача на тима срещу Манчестър Юнайтед от Висшата лига в неделя.

"Има много неща в живота, които са много по-важни от футбола, но за 95 или 98 минути в неделя футболът ще бъде най-важното нещо. Харесва ми. Цял свят ще гледа този мач. Страхотна игра, която очаквам с нетърпение. Винаги, когато играем с Ман Юнайтед, винаги е голям мач.

През последните няколко години играхме добре срещу тях. Знаем, че Юнайтед имат много по-добър сезон от нас, но това няма нищо общо с предстоящия мач. Те спечелиха Купата на лигата и усещането е прекрасно, но тогава разбираш, че няма време за празнуване. Манчестър Юнайтед се превърна в машина за представяне. Те все още се борят за спечелването на Висшата лига .

Това е силен противник, но знаем, че във футбола всичко е възможно. Просто трябва да се подготвим на 100% и да сме сигурни, че искаме да спечелим по-силно от момчетата от другия отбор.

Трябва правилно да използваме силата на нашите фенове. Искам да извлечем максимума от този сезон. Трябва да предприемем решителни стъпки. Има пет милиона причини, поради които искам да спечеля предстоящия мач. Невъзможно е да си щастлив, че нещо добро се случва в Ман Юнайтед, когато си мениджър на Ливърпул", каза Клоп.

Фирмино напуска Ливърпул след края на сезона

Фирмино напуска Ливърпул след края на сезона

Бразилецът е информирал лично Юрген Клоп за решението си