Юрген Клоп говори на прескоференция преди сблъсъка на Ливърпул срещу Уулвърхемптън, в преиграване от 3-ия кръг на ФА Къп. Мърсисайдци завършиха 2:2 в срещата на "Анфийлд" и сега предстои трудно гостуване на "Молиню".

"Проблемите, които имахме срещу Брайтън, бяха очевидни. Следващият мач чука на вратата и това е нещото, за което се подготвяме. Въпросите ви бяха окей, но след такъв резултат е трудно да дам отговорите на хората, които искат. Всичко изглежда различно два дена по-късно.

Планът за мача не беше достатъчно добре изпълнен в събота срещу Брайтън, може би не го обяснихме достатъчно добре. Не сме глупави, знаем, че не можем да държим едни и същи играчи до 2050-а година. Всичко е въпрос на това какво можеш и искаш да направиш. На всяка прескоференция някой иска от вас да ми задавате въпроси за трансфери.

Дарвин е близо до завръщане, но днес е понеделник, а утре е мачът. Милнър и Байчетич тренират на пълни обороти. Това е.

Уулвс са в добра форма, така че ще е трудно. Срещу тях имаме нужда от свежи крака. Трябва да вземем решение за стартовия състав. Три дена след последната среща, има логика да направим промени. Да, говорил съм със собствениците, но нямам нищо за вас. Нищо не мога да ви кажа", сподели наставникът на Ливърпул.

Инвеститори от Катар купуват Ливърпул?

Инвеститори от Катар купуват Ливърпул?

Инвестиционната компания DIC е готова да купи английския тим за 4,3 милиарда паунда.