Ливърпул е атрактивна дестинация за футболисти на трансферния пазар дори и без място в Шампионската лига, категоричен е мениджърът Юрген Клоп. "Червените" са пети във Висшата лига и е много вероятно да не играят в най-престижния клубен турнир през есента.

"Не можем да гарантираме на никого, че ще играем в Шампионска лига. Ако водим в момента преговори с футболисти, то те знаят добре каква е ситуацията", заяви Клоп, цитиран на клубния уебсайт.

"Когато се присъединиш към някой клуб, ти искаш да постигнеш нещо с него, а не да се носиш по течението. Ливърпул винаги се бори за участие в Шампионската лига и за трофеи. Добре дошли са всички, които имат сходни амбиции.

"През тази година не можем да гарантираме едно нещо и то е именно участие в Шампионската лига. Всичко друго обаче си е така, както си е било и преди. Ливърпул е фантастичен клуб и има много, много добър отбор, а догодина може би и по-добър.

"Рядко съм присъствал на преговори, в които футболистът ни казва, че ще се видим пак, ако първо се случи еди-какво си. Това е рядкост.

"Ливърпул е атрактивен клуб за много футболисти и не бива да забравяме това. Не съм притеснен ни най-малко. Да, без Шампионската лига е по-трудно, но сме напълно окей със ситуацията".

Провалил се в Барселона хвана окото на английските грандове

Провалил се в Барселона хвана окото на английските грандове

Тодибо може отново да играе на най-високо ниво