Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнение, че неговият отбор ще продължи да играе фантастичен футбол и без Фелипе Коутиньо. Специалистът призна, че Наби Кейта ще остане в Лайпциг до края на сезона, след което ще се присъедини към "червените".

"Нямаше какво да направим. Ако има някой, който би трябвало да е гневен от случилото се, то това е мениджърът. Аз обаче не съм, защото знам, че опитахме всичко. Този трансфер беше негова мечта и е истина, че той би напуснал само заради този клуб. Знаех, че с отварянето на прозореца това ще започне отново и ще бъде много трудно. Ако привлечем играч на неговото място, то решението трябва да е най-правилното. Не трябва да го заместваме. Ливърпул играе фантастичен футбол и без Коутиньо. 

Няма какво да кажа за Наби Кейта. Той в момента е играч на Лайпциг до лятото. 

Салах тренира нормално. Ако не се случи нещо непредвидено, той ще се завърне срещу Ман Сити.  Играхме с тях преди няколко месеца и това беше един от най-странните мачове.  Трябва да покажем, че можем да им създадем проблеми, да направим живота им труден. Ще се опитаме да победим. Все още не съм решил дали Ван Дайк ще е титуляр", заяви Клопо. 

Юрген Клоп: Барселона беше мечтата на Филипе Коутиньо, желая му успех!

Клоп: Барселона беше мечтата на Филипе, желая му успех!

"Сторихме всичко по силите си, за да го убедим, че трябва да остане при нас"