Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп призова футболистите си да използват поражението в предния кръг като мотивация за тотално различен резултат срещу Арсенал в събота.

"Те са в добра серия. През миналата година не стигнаха до местата за евротурнирите и използваха времето, което получиха от тези несполуки, за да се развиват. Точно това прави Микел с този отбор - развива го.

Те взеха някои нови футболисти, нападателите им се върнаха от контузии и освен това разполагат с няколко много перспективни играчи като Смит Роуи и Сака. Арсенал е тотално различен отбор от онзи, който започна сезона с три загуби.

Хубавото е, че още не са играли с нас. Да, осем мача без загуба е чудесна серия, но следващият им е на "Анфилд". Ние паднахме в последния ни двубой и определено не сме доволни от това. Искаме да се поправим и собственият ни стадион е перфектното място, за да го направим.

Добрата новина е, че по време на тази серия ще се върнат повечето от контузените ни играчи. Харви Елиът също се възстановява по план. С него няма да прибързваме, въпреки че е изненадващо колко скоро той започна да тича нормално. Това е добър знак. Той вече не изпитва болка и може да продължи да прави малки стъпки към завръщането си.

Може би той няма, но всички други ще се завърнат. Това е добра новина, тъй като няма да се разминем и с други контузии. В този период винаги е едно и също и просто трябва да го изкараш на мускули. Трябва да печелиш възможно най-много точки и да се бориш здраво.

Просто трябва да бъдеш на възможно най-високо ниво. Около Коледа победите у дома са задължителни и ние като група трябва да направим всичко възможно, за да печелим. За гостуванията, разбира се, също ще бъдем добре подготвени", каза Клоп.

Ливърпул цака Реал (Мадрид) за Мбапе с космическа оферта

Ливърпул цака Реал (Мадрид) за Мбапе с космическа оферта

ПСЖ вече отхвърли две оферти от страна на Реал (Мадрид)