Ливърпул официално съобщи, че голямата звезда на тима Мохамед Салах е подписал нов дългосрочен договор с клуба. Той е за 3 години - до лятото на 2025 година.

Дълго време двете страни водеха преговори за подновяването на контракта му, който изтичаше следващото лято. Имаше спекулации, че египтянинът изисква сериозно увеличение на заплатата, за да остане на "Анфийлд", което се считаше за основна пречка за подновяването му.

В крайна сметка обаче Салах е подписал ново дългосрочно споразумение, с което се слага край на спекулациите за евентуалното му напускане.

"Чувствам се страхотно и съм развълнуван да печеля трофеи с клуба. Това е щастлив ден за всички", коментира Салах.

"Сега всичко е готово, така че просто трябва да се съсредоточим върху следващото. Мисля, че може да видите през последните пет или шест години отборът винаги вървеше нагоре. Миналият сезон бяхме близо до спечелването на четири трофея, но за съжаление в последната седмица от сезона загубихме два от тях. Мисля, че сме в добра позиция да се борим за всичко. Имаме и нови попълнения. Просто трябва да продължим да работим упорито, да имаме добра визия, да бъдем позитивни и да се стремим към всичко отново", добави той.