Френският халф Набил Фекир разкри причината за проваления му трансфер в Ливърпул през миналото лято. Според полузащитника, вината е на бившия му агент. В момента той е част от испанския Бетис.

26-годишният футболист бе договорен за 53 млн. паунда от Лион, но сделката пропадна в последния момент, тъй като "червените" имаха опасения за коляното на играча.

"Много лъжи се изговориха и ме афектираха. Особено тези за моето семейство. Нараниха тях и мен. Особено болезнено е да знаеш, че тези неща не са истина. Коляното ми е добре, имах медицински прегледи. Най-лошото е, че хората си мислят, че трансферът ми е пропаднал заради семейството ми. Това е лъжа. Но трябва да живея с това. 

Минах медицинските прегледи в Ливърпул, но те решиха да не подписват с мен. В един момент те искаха да повярвам, че е заради коляното ми, защото трябваше да си намерят извинение. Тестовете, които си направих бяха пределно ясни - коляното ми беше в перфектно състояние и се чувствах добре. Те показаха, че наистина ме искат, но когато си заобиколен от грешните хора нещата не свършват добре. 

Предпочитам да вярвам, че е съдба. Но не е нормално да ме държат настрана от преговорите за собствения ми трансфер. Опитаха се да ме разделят от семейството ми. Беше тежък момент в моята кариера. Ако няма какво хубаво да кажеш за даден човек, по-добре си замълчи. В противен случай ще кажа неща, които по пинцип не бих казал", заяви Фекир пред "Екип".

Бетис купи звездата на Лион Набил Фекир!

Бетис купи звездата на Лион Набил Фекир!

За 24 милиона евро