Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се обърна към феновете на тима след серията от слаби резултати. Шансовете на "червените" да защитят титлата си във Висшата лига вече са минимални след загубата с 1:4 от Манчестър Сити.

"Намираме се в труден период, но точно сега искам всички да помните, че е лесно да се вярва, когато нещата вървят добре. Трябва да покажем характер. Играчите ще са радостни, ако имат вашата подрепа", заяви Клоп.

"Погледете мача с Ман Сити. Ако не сте видели много добър отбор, който скоро ще започне отново да печели, не знам какво още може да се направи. Със сигурност не подхождаме лекомислено към ситуацията. Днес ни боли. Получихме много удари в последните седмици, но всичко ще се промени. Ако сте еднни само когато печелите, значи нещо не е наред. Ще преодолеем трудния период и сложния сезон като цяло", продължи германецът.

"Срещу Манчестър Сити видях много положителни неща. Ще ги показваме отново, и отново, и отново. Не се съмнявам в това. Имаме цяла седмица за тренировки и ще помислим какво трябва да промени", добави Юрген Клоп.

Ливърпул ще се опита да се подсили с футболист на Реал (Мадрид)

Ливърпул ще се опита да се подсили с футболист на Реал (Мадрид)

Юрген Клоп иска Винисиус в състава си