Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не обръща голямо внимание на факта, че отборът е лидер във Висшата лига.

"Ако искаме да сътворим нещо специално и този сезон, трябва да останем съсредоточени до самия край на кампанията", заяви германският наставник.

"Очевично е, че ако по Коледа си на първо място, това не те прави автоматично шампион през май. В противен случай вече на два пъти щяхме да сме първенци. Засега това е най-добрата позиция, на която можеш да си".

"Наясно сме колко тежко е всичко и колко тежко ще продължи да бъде. Но пък е приятно. Футболистите ни винаги намират сили да се борят и така ще бъде и занапред. Колкото по-трудно става, толкова по-единни сме. Когато е тежко, какво правиш? Свеждаш глава или се биеш? Е, ние се борим и така ще е".

"Мо е във форма и се надявам да продължи така. Много по-важно е сега да не спираме. Всички знаят, че това е най-трудният период от сезона", каза още Клоп.

"Мане обаче е един от най-добрите ни футболисти и на кого му пука, че не бил реализирал известно време. Садио е труден за опазване. Когато топката е у него, са нужни 2-3 играчи, за да го спрат."

"Винаги е трудно срещу такива отбори. Уест Бромич ще се хвърли здраво, а Сам е специалист в такива битки", предупреди германецът.

Той добави, че Тиаго Алкантара няма да играе и в тази среща.

Кристъл Палас катастрофира исторически срещу Ливърпул - 0:7!

Кристъл Палас катастрофира исторически срещу Ливърпул - 0:7!

Две попадения на Мохамед Салах за 3 минути сложиха точка на разгрома