Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бе доволен след равенството 1:1 срещу Брайтън във Висшата лига. "Червените" получиха изравнителен гол в 93-ата минута от дузпа. Преди това два гола на мърсисайдци бяха отменени след намеса на ВАР.

"При първата засада мисля, че ситуацията с Мо беше много спорна, но ние вече сме свикнали, че може да се свирят такива заради това, че подмишницата ти или клубната емблема на рамото е зад линията. Така че, ако сега пръстът е бил по-напред, то това е очевидна засада. Другата, която бе свирена на Садио, бе явна. Дузпата е такава, каквато е. Мисля, че решенията бяха точни, да", каза Клоп.

"Опитвате се отново да създаде заглавия за моя сметка. И да кажа сега "Не, не беше"... съдията я отсъди. Винаги се опитвате. Давам отговор и не сте доволни. Какво искате да чуете? Казах, че е дузпа, защото реферът я отсъди, след като гледа повторение".

"Ако Мо се усмихва, когато напуска терена, значи нещо не е наред. Разбирам го на 100%. Проблемът е, че той имаше коронавирус, нямаше го 10 или 12 дни, тренира веднъж, след което игра 60 минути. Три дни по-късно отново игра. Затова трябва да бъдем внимателни. Не му харесва, но това е положението", завърши Клоп.

Брайтън спря Ливърпул в мач с много ВАР и две дузпи

Брайтън спря Ливърпул в мач с много ВАР и две дузпи

Два гола на "мърсисайдци" бяха отменени заради засада