Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Гари Невил коментира слабото представяне на Ливърпул към момента. Мърсисайдци претърпяха три поражения в последните си шест мача.

"Как може Ливърпул да получи играчи, по-добри от това, което имаше? Тяхното атакуващо трио беше едно от най-добрите, които съм виждал. Най-добрите трима нападатели през последните 10 години - забравете Сити - бяха Мане, Салах и Фирмино. Те бяха най-добрите във Висшата лига, откакто Юнайтед имаше Рууни, Роналдо и Тевес, бяха невероятни.

Тримата нападатели на Ливърпул поставиха стандарта през последните 10 години, както и четворката в защита с ван Дайк, Робъртсън, Александър-Арнолд и Алисон, и ще бъде трудно да се намерят по-добри играчи на тези позиции.

Може да са остарели малко заедно, но това не е критика към Юрген Клоп. Той нямаше 100 милиона паунда, които вероятно щеше да са му необходими, за да смени играчите. Да, той доведе Дарвин Нунес, но може би твърде късно по отношение на запазването на това, което беше.

Юрген Клоп свърши невероятна работа в Ливърпул. Не бих го критикувал и няма да хвърлям камъни по него тази година. Когато отборът и треньорът са успешни четири-пет години, аз съм съгласен да им дам почивка за сезона.

Те спечелиха достатъчно кредити, за да кажа: "Вярвам ви като мениджър, вярвам ви като група играчи, мисля, че ще се върнете и ще се справите отново", каза Невил.

Ливъпрул иска да привлече ас на Челси

Ливъпрул иска да привлече ас на Челси

Юрген Клоп е пожелал трансфер на Н'Голо Канте