Защитникът на Ливърпул - Трент Александър-Арнолд смята, че неуспехът на Манчестър Сити да спечели Шампионската лига показва колко силни са мърсисайдци.

"Не сме разочаровани, че не сме спечелили достатъчно трофеи, защото усещането ни е, че спечелихме най-големите трофеи. Без да ги критикувам, погледнете невероятния отбор на Ман Сити и той не е успял да спечели Шампионската лига. Спечелиха титлата два пъти, но не успяват в Шампионската лига, а ние спечелихме и двете отличия последните няколко години.

Сега очакванията към нас са да печелим трофеи. Мисля, че един трофей на сезон е минимумът, който трябва да постигаме. Следващата седмица (Купата на Лигата) имаме възможност да направим това, но с отбора, който имаме, този треньор, трябва да печелим трофеи.

Лаутаро Мартинес: Юрген Клоп е чудесен треньор и ще се подготви добре за този мач

Лаутаро Мартинес: Юрген Клоп е чудесен треньор и ще се подготви добре за този мач

Ние трябва да сме добри, да го нараним и да продължим напред, споделя футболистът

Очакваме го от себе си и ако не се случи, е разочарование. Не сме във фазата, когато се радваме да стигаме до финали. Да се бориш на четири фронта, е по-лесно, когато имаш страхотни играчи. Но в сезона, в който спечелихме Шампионската лига и почти Висшата лига, показахме на хората, че можем да се борим на няколко фронта.

Да сме в четири турнира е добре за нас. Целта ни е да сме и в четирите турнира, колкото е възможно по-дълго. Само първенството не е в нашите ръце, в другите турнири вярваме, че можем да спечелим и да победим всеки.

В първенството е важно да продължаваме да печелим и всичко може да се случи. Не мисля, че разлика от девет точки подлага Сити на сериозно напрежение. Нещата не зависят от нас, но всичко е възможно. Трябва да сме сигурни, че сме на позиция да се възползваме, ако те сгрешат", каза Александър-Арнолд.

Юрген Клоп: Нужно е да играем на най-високо ниво, за да имаме шанс срещу Интер

Юрген Клоп: Нужно е да играем на най-високо ниво, за да имаме шанс срещу Интер

Италианците са добре организирани и тренирани, споделя специалистът