Наставникът на Лион - Бруно Женезио призна, че селекцията му е била безпомощна пред огромната класа на Барселона. Вчера "хлапетата" бяха разбити с 1:5 и приключиха участието си в тазгодишното издание на Шампионската лига.

"Получиха се две различни полувремена. През първата част ни бе доста трудно заради пресата на Барселона. През втората част започнахме по-добре и за петнадесетина минути имахме надежда, докато съперникът показа колебания. Всичко това бе преди да падне третия гол. Идеята ни бе да играем с висока преса, но класата на Барса не ни позволи подобно нещо. През второто полувреме стояхме малко по-добре, но след третия гол просто стана невъзможно", заяви Женезио.

"Когато губиш е нормално да си задаваш въпроси дали това е била правилната схема, дали си избрал правилните играчи. Направихме всичко възможно, за да създадем проблеми на съперника, но имахме доста трудности през първото полувреме. Не съжалявам за нищо, но си задавам някои въпроси. Знаехме, че играта на Барса много зависи от Лионел Меси. Днес той бе във фаза "Шампионска лига" и отново доказа, че е един от най-добрите в света. Той е просто гений", допълни наставникът.

Ернесто Валверде: Меси продължава да намира начин да ни изумява

Ернесто Валверде: Меси продължава да намира начин да ни изумява

"Имаме сериозни амбиции в Шампионската лига"