Помощник-треньорът на Локомотив (София) Живко Миланов коментира съперника на Ботев (Пловдив) - АПОЕЛ (Никозия), където той игра.

"Свиквам с обстановката в Локомотив София. Със Станислав Генчев се познаваме от доста време и опитваме да изградим отбор, който да се представи по-добре от миналогодишния. Загубихме първия мач. Отборът още няма нужната динамика. Надявам се да се подобряваме.

Локомотив (София) обяви цените за дербито с ЦСКА

Локомотив (София) обяви цените за дербито с ЦСКА

"Железничарите" се завърнаха на своя стадион в "Надежда"

Ботев Пловдив има шанс срещу АПОЕЛ Никозия, винаги има шанс. АПОЕЛ има проблеми. Не може да спечели местното първенство в последните години. Със сигурност са доста стойностен отбор, но винаги трябва да се търси победа. Ботев показа добри игри през миналия сезон. Всичко зависи колко са разучили противника.

Поддържам връзка с цялото ръководство на АПОЕЛ. Оставих доста приятели там. Ботев със сигурност ще трябва да се подготви за нещо нетипично. Стадионът е доста негостоприемен, събират се фенове, времето е много топло. За топлото време съвет не мога да им дам. Мога да им дам съвет да ги разучат добре. Със сигурност и АПОЕЛ не е на нужното ниво. Добре е, че в България започна шампионатът, в Кипър започва късно и няма да имат нужния ритъм. Важно е да изкарат добър резултат от първия мач", каза Миланов пред dsport.