Треньорът на Апоел (Беер Шева) - Рони Леви също упорито търси попълнения в защита. В близките дни "повелителите на камилите" трябва да подпишат с ляв бек.

Те трябва да изберат между двама души, които са им били предложени - Давид Форниес (Картахена) и Саул Гарсия Кабреро (Спортинг Хихон).

Наставникът иска на всяка цена да неутрализира Спас Делев и Иван Коконов, които са му направили особено впечатление по време на разузнаването на Арда. Освен това той е забелязал, че те често си сменят местата се редуват да атакуват от дясната зона на атаката.

В същото време в Израел нямат търпение Апоел да представи перлата в селекцията си до този момент - Давиде Петруци. Юношата на Рома бе смятан за наследник на Тоти, а след това се озова в Манчестър Юнайтед, където бе съотборник на Бербатов.

Халфът не успя да оправдае очакванията на специалистите и за последно игра в Козенца. Той се е спазарил за заплата от 250 000 долара на година и ще парафира за две, ако резултатите от медицинските тестове са добре. След това ще бъде ваксиниран задължително, защото не е карал COVID-19, пише "Мач Телеграф".

УЕФА даде зелена светлина за стадиона на Арда

УЕФА даде зелена светлина за стадиона на Арда

Апоел (Беер Шева) ще гостува в Кърджали