Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели мнението си след невероятния подвиг на тима му, който отстрани ПАОК. Мъри обяви, че "футболното чудо", както го определи още преди дни, е историческо за "сините".

"Това равенство е заедно с победата на Герена. Исторически ден за Левски в последните 10 години. Върнахме европейския манталитет. Поздравявам всички левскари. Днешният мач беше труден, футболистите мислеха да продължим напред, отколкото за победата.

Левски отстрани ПАОК от Лигата на конференциите след 1:1 в мача-реванш

"Тумба" мълчи, а Левски лети! Безгрешният тим на Мъри довърши ПАОК и продължава в Лигата на конференциите

Нова златна страница от "Синята приказка"

Напрежението ни принуди, справихме се добре във фаза защита. Отбелязахме си щастливи голове малко. Заслужено отстранихме ПАОК. Недооцениха положението добре. Трябваха сериозно да се замислят дали с половин положение от първия мач, могат да продължат напред, но това си е техен проблем. Откъм футбол върнахме надеждата. Аз съм реалист и знам, че ще ни е трудно в следващия кръг. Дайте да се порадваме на елиминацията сега.

Всички отбори ще бъдат под нивото на ПАОК оттук нататък. Атмосферата беше перфектна тук. Всеки треньор желае такава. На "Герена" имаме и по-добра атмосфера", заяви Мъри.