Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира победата с 4:0 над Македония ГП. Специалистът не скри, че не е доволен от желанието на някои футболисти да се докажат прекалено, което е повлияло негативно на играта. 

ЦСКА победи Македония Гьорче Петров с 4:0

Празник на "Армията"! ЦСКА изрита Македония ГП от Европа с 4:0!

Вижте подробности

"Атмосферата беше фантастична, мисля, че дойдоха много повече фенове. Тяхната подкрепа значи много за нас. Най-важното от този мач е, че продължаваме напред. Що се касае за самия мач, имахме доста несигурност. Когато имахме вече 2, 3 гола преднина, някои футболисти решиха да се доказват прекалено. Най-трудно е футбол да се играе елементарно. В Македония отидохме с намерението за добър резултат, но заради играта и жегата, не успяхме. На всеки три дни имаме мач.

Имам 25 играчи, така че да разчитам на всеки. Задачата на централния нападател е да вкарва голове, колкото повече вкара, толкова по-добри резултати ще имаме. Добре е, че и други вкарват. Надявам се да продължаваме с тази игра. Имахме много ситуации за гол, това искаме. За да се класираме за групите ни трябва и доста шанс, дано скоро имаме още 1-2 играчи. С моментната ни класа, ще ни трябва много шанс, за да влезе в групите", заяви Илич.