Георги Миланов използва профила си в Инстаграм, за да си вземе довиждане със "синя България". Във вчерашната сряда халфът бе представен официално от Ал Дафра от ОАЕ, а "сините" ще получат около 300 000 лева за правата му.

"Раздяла на хартия, защото сърцето ми е и винаги ще бъде синьо! Роден съм с любовта към клуба и от дете мечтаех да имам привилегията да играя за Левски. Благодаря на стремящия се да направи всичко възможно за спасението на Левски - Наско Сираков, че в един от най-трудните моменти се осмели да ме потърси и гласува доверие, за да започна сбъдването на тази си мечта.

Отбор от втора дивизия на Турция напира за крило на Левски

Отбор от втора дивизия на Турция напира за крило на Левски

Иска да го вземе под наем

Благодаря на цялото ръководство, всички служители и съотборници, които спомогнаха да се чувствам като у дома на "Герена" и да постигаме заедно успехи. Винаги ще бъда безкрайно благодарен на Станимир Стоилов за изключителния му принос в развитието ми още в началото на моята кариера, както и сега за всички най-ценни уроци. На всички вас, фенове - поклон и вечен респект!

Поемам по ново предизвикателство с мотивацията да продължа да давам най-доброто от себе си и след време, да бъда отново достоен да се завърна на "Герена", за още трофеи заедно," написа в част от обръщението си Миланов.

Изненада: Директор в Левски подаде оставка

Изненада: Директор в Левски подаде оставка

Причината е конфликт с една от най-важните фигури в управлението на сините