Настоящият треньор на Левски - Живко Миланов, обяви след победата с 2:0 над Царско село, че напускането на четирима от чужденците "не е голяма загуба". 

"Казах на футболистите днес, че съм възпитаван, че винаги съм играл до последно. Докато имаш шанс, трябва да се бориш. Докато има шанс, ще се опитаме да се борим за седмото място. Важно е сега тези деца да добият опит и да се научат да играят футбол". 

"Драган е опитен. Доволен съм от него, на която и позиция да играе. Това е богатство. Да имаш футболист, който да можеш да го използваш на 4-5 позиции. Справи се отлично. Занапред ще видим как ще закърпваме състава. Напуснаха ни четирима футболисти. Да кажа, че не е голяма загуба. Момчетата се справиха добре. Това е пътят - борба и добиване на опит и увереност". 

"Боби Цонев внася футбол, увереност на отбора. Опитен е и се разбира добре с тях. Въпреки че седем месеца не игра. Не бях сигурен дали да го пускам, но той сам изяви желание Ради Цонев в предстоящите мачове ще го видите", призна Миланов.

Живко Миланов: Това е мъка за всички, положението в Левски е много сериозно

Живко Миланов: Това е мъка за всички, положението в Левски е много сериозно

"Трябва още време за Цонев"