Наставникът на Левски - Живко Миланов, даде мнението си след победата с 4:0 над Локомотив (София) в контролна среща, играта на помощното игрище на "Герена".

За пореден път младият специалист сподели, че очаква нови попълнения в отбора.

"На този етап не ме интересува какъв е резултатът, а начинът на игра. С всеки един мач момчетата играят по-добре и трябва да го задържат това ниво. Те са млади момчетата и е важно за тях да побеждават, трябва да се научат и на тренировка да побеждават. За мен е важен начинът на игра, както казах.

Затова си футболист с професионален договор, за да играеш където те сложат. За момента играят момчетата на непривични постове, справят се доста добре. Надявам се да видим нови в следващите мачове, не можем да се залъгваме, че тези момчета ще издържат, имаме 13 основни футболисти, ще ни трябват нови играчи, контузиите може да обърне съвсем нещата. Преди седмицата не знаехме какво ще е бъдещето на Левски.

Имаме уверението, че ще е по-спокойно, все още не сме усетили това спокойствие, надявам се момчетата да го усетят, разбирате какво визирам. За момента защитата ни е много важно, имаме един основен централен защитник за момента", заяви Живко Миланов.

Левски победи Локомотив (София) с 4:0

Нахъсан Левски удари Локомотив (София) четири пъти

Категорична победа за "сините"