Треньорът на Левски Живко Миланов говори след загубата с 0:1 от Локомотив (Пловдив) на "Лаута". 

"Мисля, че в определени моменти момчетата стояха добре на терена. Проблемът е, че имаме много контузени футболисти и такива, които се връщат от карантина. В един момент се принуждаваш да смениш схемата на игра. Трябва всички да имат игрови ритъм. Имахме си конкретна цел как да завършваме атаките. Имаше двама чисти нападатели. Локомотив е добре организиран отбор и се опитахме да променим схемата през втората част. Това са ни моментните възможности. Има още какво да се желае, но ми се иска да сме по-дисциплинирани и организирани", започна Миланов. 

"Не можеш да дадеш самочувствие на футболистите. Ако искаш да играеш футбол, не трябва да има страх. Искам футболистите да се възстановят физически, защото за седмица играем с първите три отбора. Ако не можеш да се мотивираш за дерби, за какво говорим? Надявам се в дербито да сме доста агресивни, организирани и атакуващи".

"За Ради и Боби мисля, че едва ли ще вземат участие до края на сезона. Ако могат да хванат поне един мач до края на сезона, ще бъде добре. Славиша Стоянович е изписан от болница, но все още е под карантина", завърши той.

Локомотив (Пловдив) победи Левски с 1:0

Локомотив (Пловдив) се справи с немощен Левски

"Смърфовете" се наложиха с 1:0 над "сините"