Старши треньорът на Левски Живко Миланов анализира проблемите в отбора. Специалистът застана пред медиите след загубата с 0:2 от Арда, която се оказа историческа в негативен план.

"Сините", никога не са губили в три поредни мача от началото на сезона. Миланов даде мнение и по темата със скандалното видео със Здравко Димитров, изтекло в социалните мрежи.

"Колективът трябва да е на първо място. Не е хубаво, че което се е случило в съблекалнята, се появи в медиите. Това им казах и когато се появи клипът в медиите. Те са едно семейство и трябва всичко да се запази в съблекалнята. Ако излизат някакви неща, това не говори добре за нас и за Левски като цяло. Нещата от кухнята, трябва да си останат вътре".

Живко Миланов: Ще проведа разговор с ръководството, трябва промяна

Живко Миланов: Ще проведа разговор с ръководството, трябва промяна

"Най-големият проблем на Левски е неяснотата"

На въпрос на ТОПСПОРТ - защо отборът е играл добре в контролите, а в официалните мачове нещата не се получават, Миланов отговори така:

"В контролите няма напрежение. На тези млади футболисти в един момент им идва вповече. Като имаш лош старт, така се получава...".

Специалистът каза и дали се чувства подведен затова, че пое отбора в този сложен момент.

"Не, винаги съм бил готов да помогна с каквото мога. Не всеки щеше да дойде, ако знаеше какво се случва в клуба. Знаете всичко, това е. Левски е един голям опит. Винаги бих погнал", заяви Миланов.