Капитанът на Левски - Живко Миланов, който днес пропусна контролата срещу Зенит заради травма, сподели впечатленията си от лятната подготовка на "сините". Бранителят разкри впечатленията си от работата с Петър Хубчев, а също така коментира и съперника в първия кръг от Лига Европа - Ружомберок.

"Имам лек проблем в бедрото. В последния мач почувствах напрежение. Мисля, че не е нещо сериозно и до няколко дни ще започна отново тренировки. За момента състоянието на Левски е добро. Имахме доста тежък първи лагер. Нагаждаме се към изискванията на новия треньор. Ще гледаме да се подготвим по възможно най-добрия начин за Лига Европа и Първа лига".

"На първи план Хубчев е доста стриктен. Иска да сме концентрирани във всяка една тренировка. Натоварванията при него са доста тежки. И трите момчета са професионалисти. Помагаме им за адаптацията".

"Мисля, че имаме шансове да отстраним Ружомберок. Ние трябва да се фокусираме върху нашата игра, а не тази на противника. Доста футболисти напуснаха от миналия сезон. Изгражда се нещо ново. Всичко е поетапно. Надявам се с времето да изградим един боеспособен отбор. Съжалявам, че няма да мога да взема участие в контролата срещу Зенит".

Левски - Зенит 0:1(Развой на срещата по минути)
на живо

Левски - Зенит 0:1(Развой на срещата по минути)

Единственото попадение в срещата реализира Сердар Азмун от дузпа