Треньорът на Левски - Живко Миланов, говори след победата с 2:0 над Етър в последната лятна контрола на тима. Специалистът призна, че на "Герена" чакат нови футболисти от чужбина. 

"Нашите критици са феновете, Ако те са доволни, значи всичко е наред. Радвам се, че застанаха зад нас, винаги бяха с нас в тежките времена. Апелирам за търпение към младите, те се развиват по добър начин. Доволен съм от играта, получиха се хубави неща. Имаше и лоши, които трябва да изчистим, но затова са проверките. Има много какво да подобряваме, искам Левски да изглежда по съвсем различен начин. Доволен съм от старанието, търпението и като цяло от подготовката, която направихме", каза Миланов.

"Първата цел беше да се подпишат договори с тези, които искахме да останат. Надявам се да имаме следващата седмица нови попълнения, но ще е трудно. Може би в хода на първенството ще опитаме да попълним липсващите позиции. Имаме набелязани играчи от чужбина. Българите си намериха отбори. Не искаме пълнеж от футболисти, така че чужденецът трябва да е с две класи над българина. Без пари е трудно, но не надявам да имаме някакъв успех в трансферите", обясни треньорът.

"За мен отборът е готов, най-важното е физически да сме готови. Не сме в пълен състав, имаме само 11-12 основни и всичко друго е юноши. Ще ни трябва по-дълга скамейка. Вярвам, че ще се представим по-добре от миналия сезон. Левски е готов, но една-две контузии могат да обърнат нещата. Имаме например само един защитник и там се фокусирани. Ники Михайлов работи доста усърдно, за да влезе във форма и ще видим. Не се знае дали той ще започне или Андреев (срещу Славия; б.р.)", завърши треньорът.

Левски победи Етър с 2:0 в контрола

Ранни голове донесоха успех на Левски в генералната репетиция за efbet Лига

"Сините" надвиха с 2:0 Етър