Левски се подсили с 14-о ново попълнение през това лято. Договор за 2 години със "сините" подписа холандското крило Жерсон Кабрал. Играчът даде първото си интервю като част от 26-кратните шампиони.

"Радвам се, че най-накрая подписах. Готов съм да играя. Чувствам се отлично. Няколко седмици тренирах индивидуално, но съм в добра форма. След няколко тренировки ще съм напълно готов.

"Моят братовчед играеше за Левски - Гари Родригес. Той ми разказа доста неща и забелязах, че клубът купи много качествени играчи. Видях, че отборът гради нещо хубаво и дойдох. Делио Роси е много честен човек. Каза ми какво очаква от мен и аз съм готов да играя и да покажа на какво съм способен.

Левски привлече Жерсон Кабрал
Обновена

Официално: Нов трансферен удар за Левски! (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Сините" уредиха крило от Холандия

Целите ми са големи. Левски е голям отбор и е нормално да кажа, че тимът се бори за титлата. Трябва да изиграя своята роля, за да я спечелим. Знам, че когато Гари си тръгна оттук беше много обичан от феновете. Аз съм различен играч. Искам да бъда важна част от отбора, амбициозен съм и съм готов да се представя на ниво", заяви Жерсон Кабрал пред клубната телевизия на "сините".