Френският защитник на Левски Жереми Петрис ще бъде подложен на фитнес тест. Той ще покаже дали бранителят ще може да попадне в групата за утрешния сблъсък срещу Лудогорец на "Герена". Десният бек е измъчван от контузия дълго време. Именно тя му попречи да проведе нормална подготовка.

През пролетта Петрис не е попадал в списъка за двубоите, но през последната седмица тренира на пълни обороти. Вместо него пък Станимир Стоилов използва Роналдо като краен бранител срещу Черно море (0:1), а след това Патрик-Габриел Галчев срещу Пирин (1:1).

Левски привлича играч на Пирин

Левски привлича играч на Пирин

Без трансферна сума

Халфът на Левски Асен Митков се включи на пълни обороти във вчерашната тренировка на отбора. Юношеският национал беше измъчван от болки в гърба и пропусна няколко занимания на отбора. Единственият отсъстващ продължава да бъде Билал Бари, който се готви във фитнеса.

Треньорът на сините Станимир Стоилов ще може да разчита на Цунами и Андриан Краев утре. Левият бек пропусна визитата в Благоевград заради санкция. Наказанието си от 2 мач от БФС вече изтърпя и дефанзивният халф.

Илиана Раева дарила 2000 лева за Левски, Наско - 60 000!

Илиана Раева дарила 2000 лева за Левски, Наско - 60 000!

Съпругът й Наско Сираков помогнал с 60 000