Вече има един сигурен играч за атаката на Левски. Подготовка със "сините" ще стартира и Здравко Димитров. Крилото се завръща под наем от Сакарияспор. На този етап комшиите не са активирали клаузата му за откупуване. Не са и дали заявка дали това ще се случи в бъдеще. Така той ще трябва да се присъедини отново към Левски, с който има договор до 2024 година.

Както е известно, Димитров бе отстранен от първия отбор по настояване на Станимир Стоилов заедно с Димитър Костадинов. Причината за това са проблемите, които двамата имат извън терена. Стоилов бе категоричен, че те им пречат да се съсредоточат върху кариерата си на футболисти. Преди неговото идване Димитров се прочу, след като кредитори го бяха приклещили покрай гостуването на "сините" под тепетата.

Саид Ибраимов се разминава с Левски заради неустойка

Саид Ибраимов се разминава с Левски заради неустойка

Вижте подробности

Със Сакарияспор той се бореше за промоция в елита, но това не се случи. Тимът остана под местата, които дават директна виза за Суперлигата, а освен това не успя и през баражите. Сега в клуба стяга мащабна селекция, за да може да гони целта през следващия сезон във второто ниво на футбола в югоизточната ни съседка.

За Сакарияспор Здравко Димитров записа 15 мача и 1 гол, а освен това успя да даде и 2 асистенции. На "Герена" обаче той ще има тежка битка за титулярно място с Уелтон, ако един от двамата не бъде продаден, пише "Мач Телеграф".