Собственикът на Левски Спас Русев и легендата Наско Сираков трябва да се срещнат отново съвсем скоро, съобщиха запознати със събитията на "Герена" пред "24 часа".

Емблематичният голмайстор бе част от групата със знакови имена за столичния гранд, която имаше разговор с бизнесмена. Очаква се сега Русев и Сираков да се видят насаме.

Още от септември се говори за вариант, при който Сираков да поеме цялата власт в клуба под формата на президент.

Преди точно 11 години Левски влезе в Топ 8 на Европа (ВИДЕО)

Преди точно 11 години Левски влезе в Топ 8 на Европа (ВИДЕО)

На тази дата "сините" победиха Удинезе

"Казахме си неща, които мисля, че е нормално да си ги кажем. Мисля, че разговорът мина доста нормално. Окуражихме футболистите, че трябва да покажат истинските си възможности. Разбира се, че търсим постоянство от тях. Това е едно от най-важните неща.

Трябва да повярват във възможностите си. Нашите играчи разполагат с такива. Мачът срещу Ботев (Пд) е много важен, защото една победа ще вдъхне допълнително самочувствие и увереност в силите", обясни спортният директор на Левски Даниел Боримиров след разговора с отбора, който анонсира, че ще проведе след загубата с 0:1 от Берое в Стара Загора. Тогава героят от световното първенство в САЩ през 1994 г. остана крайно недоволен от представянето на част от тима.