Левски взе само 20 000 евро от парите, които се полагат на тима за отстраняването на Шкупи, според публикация на вестник "Мач Телеграф".

Причината затова са санкциите, които наложи УЕФА на "сините" за мачовете с тима от Северна Македония. Левски бе санкциониран от централата в Нион с по 40 000 евро за гостуването в Скопие и реванша в София. От "Герена" се надяваха, че ще минат метър, но това не се случи. Радостното е, че феновете си взеха поука и втората среща с Апоел Беер Шева мина доста кротко. Иначе в гостуването в Израел "сините" нямаха агитка.

В клуба треперят в момента и за първата среща с Айнтрахт. Затова не могат да си направят пълна калкулация на парите, които заработиха покрай еуфорията на феновете от доброто представяне в Европа. Срещу германците в София "сините" на няколко пъти са получили упреци, че фенове са задръстили пътеките в секторите. Освен това попадението на Фадига предизвика и нахлуване на терена от страна на запалянковци от Сектор В и Сектор Б. Тимът е заплашен и от частично затваряне на секторите за следващото си домакинство.

УЕФА с тежки санкции за Левски и Шкупи

УЕФА с тежки санкции за Левски и Шкупи

Сериозни глоби и за двата отбора