Атакуващият футболист на Левски - Джавад ел Джемили, не взе участие в контролата с Вашаш (2:3). 21-годишният играч не е тормозен от травма и тренира на високи обороти с тима, но Николай Костов е решил да му спести натоварванията по време на проверката.

В края на спаринга на няколко пъти играчи на унгарския тим влязоха остро в краката на футболисти на сините, което също може да е наклонило везните за решението на наставника.

Сезонът на капитаните в Левски продължава

Сезонът на капитаните в Левски продължава

Испанецът с марокански корени страдаше от контузия в края на полусезона и това му попречи да вземе участие в мачовете от средата на ноември до последния мач с Ботев Враца (1:0), пише "Тема спорт". 21-годишният футболист попадна в групата на сините за двубоя под Околчица, но треньорът Николай Костов не го рискува на тежкия терен. Ел Джемили взе участие в 31 двубоя във всички турнири, в които вкара пет попадения.

В новата схема 4-4-2, на която заложи Николай Костов, 21-годишният играч може да бъде използван на три от позициите - като вътрешен халф, който да е с по-изразени атакуващи функции, на фланга или в ролята на втори нападател. С такъв профил при сините още е Илиян Стефанов.