Бившият играч на Левски Насиру Мохамед продължава да бъде сериозна заплаха за клуба. Крилото напусна "Герена" преди края на миналото първенство, след като се възползва от правото си да разтрогне с клуба по негова вина.

Мохамед се прибра в Швеция, където успя да си уреди договор с Хекен, който преди това го продаде на Левски за 250 000 евро, пише "Мач Телеграф". Насиру обаче се контузи тежко.

Той търси доста сериозна сума от "Герена" - близо 850 000 евро, твърдят медиите в Гана, откъдето са корените му. Става въпрос са обща сума от забавени заплати, както и такива, които му се полагат по договор, нищо че не е изпълнен докрай. "Сините" успяха да си издействат известна отсрочка, но Мохамед настоявал да получава редовно траншовете от "Герена".

Нов кошмар за Левски: "Сините" висят с -11 точки заради Хубчев

Нов кошмар за Левски: "Сините" висят с -11 точки заради Хубчев

Другите щети ще са наказателни лихви върху немалката сума

Както е известно, "сините" не са решили още казусите около Петър Хубчев и помощниците му, където висят добрата воля на другата страна. Освен това сериозни претенции има и Симеон Славчев. Халфът отказа да се раздели с клуба по условията, които му бяха предложени от Наско Сираков. Така той продължава да тренира на "Герена" отделно и чака ново предложение от страна на ръководството на Левски.