Футболистите на Левски вчера подновиха тренировки след двата дни почивка, които получиха от треньора Николай Костов след равенството 2:2 с Крумовград в понеделник.

Добрата новина за 60-годишния специалист е, че всички футболисти бяха на негово разположение на вчерашното занимание. Нито един играч няма проблеми след двубоя в Коматево, информира "Тема Спорт".

Задачата пред наставника е да избере кой да остане извън групата за домакинството на Етър. Двубоят с болярите е в събота от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Причината за този му избор е квотата за играчи извън ЕС. Сините разполагат с шестима такива футболисти, а в групата може да попаднат петима. При гостуването на Крумовград от нея отпадна Дарлан.

Официално от БФС: Пирин няма да получи служебна победа срещу Левски

Официално от БФС: Пирин няма да получи служебна победа срещу Левски

Искането им е оставено без последствия

Сега не е ясно върху кого ще падне изборът на Костов. Вчера Левски проведе встъпително занимание, а днес тимът ще наблегне на тактиката преди мача с виолетовите.

Извън сметките на Николай Костов остава единствено Билал Бари. Французинът с марокански корени провежда възстановяването си след нова операция на коляното и се очаква да стартира тренировки в началото на следващата година.