Волейболният шампион на България Нефтохимик продължава усилено работата по селекцията си за новия сезон. Бургазлии, които ще участват в квалификациите за Шампионската лига и ще се опитат да пробият до груповата фаза, се подсилиха с трето ново попълнение. След привличането на либерото Ивайло Лалов от Левски и центъра Венцислав Трифонов от Арда, сега в клуба са получили правата и на Златко Кьосев.

Владимир Николов: Левски ще го има, това е сигурно

Владимир Николов: Левски ще го има, това е сигурно

Легендарният диагонал се надява "сините" да играят в новата си модерна зала

Посрещачът, който в края на месеца ще навърши 27 години, е подписал договор за следващата кампания. Той се разделя с Монтана, където изкара последните няколко сезона под ръководството на Даниел Пеев. Кьосев, който дори мачове с екипа на националния отбор в Европейската лига през 2016 година, е бил част и от разширения състав на представителния ни тим през 2017 година, когато начело на тима беше Пламен Константинов.

Юношата на Левски, който е племенник на легендата Борислав Кьосев, няма да бъде последното попълнение в състава на Николай Желязков. До няколко дни бургазлии подготвят още един трансферен удар. Очаква се те да обявят привличането на един от най-перспективните ни волейболисти, но към момента името му се пази в тайна.