Продуцентите от "Междинна станция" пуснаха трейлъра за филма, посветен на легендарния нападател на националния отбор на България и Левски Георги Аспарухов-Гунди.

"Гунди - легенда за любовта" ще излезе на екраните през 2024 г. Пълнометражният игрален филм проследява живота на Аспарухов - от срещата му с Величка Маркова - Лита, до трагичния 30 юни 1971 година.

В основата на сценария са неразказани досега истории от личния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма любов - съпругата му Лита, с която преминават през редица изпитания на живота, футбола и системата, но остават заедно до самия край.

На екран ще оживеят и някои от легендарните мачове с участието на Гунди, благодарение на стотиците специални ефекти, използвани във филма.

Както е известно, ролята на Георги Аспарухов е поверена на актьора Павел Иванов. В ролята на съпругата на Гунди се превъплъщава Александра Свиленова. Христо Пъдев играе друга легенда на Левски - Христо Илиев-Патрата. Водещи роли имат Параскева Джукелова (Мария - майката на Гунди), Емил Марков (в ролята на бащата на Величка Маркова), Биляна Петринска (играе майката на Лита) и Александра Костова (Лидка - сестрата на Аспарухов). В ключова роля ще видим и Стоян Радев.