Лекарският щаб на Левски изолира двама от играчите. Дени Алар и Костадин Илиев трябва да стоят далеч от съотборниците си и не се появиха вчера на тренировката на терена на Вихрен. Двамата страдат от вирус, който "сините" не искат да се разпространи сред останалите играчи, пише "Меридиан мач". До този момент тимът от "Герена" нямаше проблеми с настинки или контузии, откакто е на подготовка в курортното градче.

Звездите на Левски зарадваха децата от Спортното училище в град Сандански

Звездите на Левски зарадваха децата от Спортното училище в град Сандански

Петър Хубчев раздаде призовите отличия и пожела на учениците да следват мечтите си и да се трудят здраво

Заниманието пропусна и Станислав Иванов. Нападателят изпитва проблеми, каквито имаше и в началото на подготовката. Той тренира отделно от останалите. Както е известно, Стаси претърпя след края на есенния дял от първенството операция на херния. "Сините" се надяват, че проблемите му бързо ще отшумят.

Иначе всички футболисти имаха повод за радост вчера, след като получиха в срок заплатите си.

Скоро към Левски ще се присъедини и Холмар Ейолфсон, чиито ангажименти към националния отбор приключват. Защитникът на "сините" бе на турне с Исландия в САЩ. Той обаче не взе участие при победата с 1:0 над Салвадор. Преди това стана герой за своите с попадението си в контролата с Канада, която също завърши 1:0 в полза на европейците.

Двама нападатели не тренират с Левски

Двама нападатели не тренират с Левски

Станислав Иванов и Дени Алар имат травми