Ексцентричният футболен треньор - Вили Вуцов, гостува в предаването "Арена спорт" по БНТ 1. В него той анализира предстоящото дерби между Левски и ЦСКА. Потомственият левскар говори и за множеството проблеми на "Герена"

Ето какво каза той:

"Тогава, когато дербито не беше клише, а истина, играеха играчи, които знаеха, че победата или загубата в големия мач има значение. В сегашните варианти на двата клуба играят 15 човека, за които никой не знае какво ще се случи с тях. В последния мач ЦСКА беше фаворит, но победи само с 1:0.

Нито един от сегашните футболисти на Левски не е изпълнявал дузпа през сезона

Нито един от сегашните футболисти на Левски не е изпълнявал дузпа през сезона

През есента с тези изпълнения се зае Борислав Цонев

Какво да се вдигне!? Вдига се жив човек! Левски не е жив. Най-важното нещо било отборът да се спаси...Не виждам нищо хубаво. След 1 година отново се заговори за отиване в Трета лига. Значи нищо не се е случило щом сме на това дередже. На път сме да бием всички антирекорди. Финансирането не се е подобрило. Когато имаш план и го спазваш, тогава трябва да правим оценки. Къде е планът за спасението? Чуваме само общи приказки.

На Нова година махнахме пет чужденци и докарахме нови такива. Някой да изкара план и по него да се движим. Не мога да повярвам, че някой може да каже, че нещата са по-добре. Някой казва, че трябва да се дадат пари на Хубчев. Ами, който го е уволнил, е трябвало да знае, че трябва да му плати. Когато се подписва договор, то се мисли. Взехме Сулака и след пет мача си тръгна....

Ивайло Цветков: Огромният проблем са ни старите задължения, трупани от ръководствата след Тодор Батков
Обновена

Ивайло Цветков: Огромният проблем са ни старите задължения, трупани от ръководствата след Тодор Батков

"Трета лига не е на дневен ред за Левски, няма опасност за лиценза"

Футболът е направен заради публиката. Дано се върне и в пълния си вариант. В България се закъсня с това решение. Не давам оценки на Живко. Не е правилно, защото зад него е Стоянович, който носи отговорността. Хубаво е да се дава път на по-млади треньори. Не съм убеден обаче, че са напълно подготвени. В леда не може да садиш лалета и кокичета. Затова по-старите треньори не се хващат с тези клубове".

Мениджъри пълнят "Васил Левски" днес

Мениджъри пълнят "Васил Левски" днес

Сериозен интерес към Вечното дерби