Бившият футболист и временен треньор на Левски - Викторио Павлов сподели мнението си за бурните събития на "Герена". Той обяви информация, че "сините" са пред фалит. Ето какво каза още наставникът на Нефтохимик пред колегите от "Котаспорт".

Сираков уверил футболистите на Левски, че ще си получат заслуженото

Сираков уверил футболистите на Левски, че ще си получат заслуженото

Вълка заявил, че тези, които искат да напуснат, са свободни да го направят

"За жалост, да ви кажа честно, от това, които чувам и виждам, нещата не са добре. И отиват на зле - такава ми е информацията. Не искам да го казвам, но отиват на зле. Надявам се, че ще се намери човек, който да дойде и да дава пари. Футбол се прави не с пари, а с много пари.

В Левски трябват огромно много пари. Сираков взе акциите, но само с тях не може да издържа клуба. Прави всичко възможно. Знам, че е човек, който дава мило и драго Левски да го има. Но не виждам никаква раздвиженост в чисто финансов аспект.

По 500 000 евро на година за Левски от новия спонсор

По 500 000 евро на година за Левски от новия спонсор

От "Герена" продължават да водят разговори с евентуални генерални спомоществуватели

В момента е някаква агония, която не знам как ще свърши. Надявам се да свърши по-най-добрия начин за Левски. Но и това с феновете не е решение. Клуб като Левски не може да се издържа така. Трябва да се намери основен спонсор, който да стабилизира нещата.

Не мога да кажа каква е вероятността Левски да последва съдбата на ЦСКА. Това, което чувам обаче е, че нещата отиват натам. Дано да не отидат. Не мога да кажа със сигурност. Дай Боже да се намери тази седмица или другата човек, който да спаси нещата".

ТВ продуцентите Иван и Андрей прекратиха делото си срещу Левски

ТВ продуцентите Иван и Андрей прекратиха делото си срещу Левски

Шоумените претендираха за неполучени 60 000 лева