Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се изказа ласкаво за единия от собствениците на Левски - Константин Папазов. Много бивши левскари не са доволни, че Тити е акционер при "сините".

"Тити Папазов е поискал да смени доставчика на екипировка само поради една причина - да спести пари на Левски. Моите уважения към Тити. Той се бори със зъби и нокти за спасението на Левски. Ако не беше Тити, можеше сега Левски да го няма.

Няма смисъл Левски да търси някакви милионери и милиардери да издържат клуба. И да привличат чужденци с огромни заплати, на които не им пука за клуба. Нека залагат на футболисти, които след време ще се превърнат в легенди. В случая на Левски се оказа, че навикът е лошо нещо. Нали помните как Томас Лафчис се бореше за спасението на Левски. После се настаниха милионерите, които го играеха спасители на клуба. 25 години на "Герена" имаше колкото искаш пари. Харчеха се на поразия. Нали знаете какво казваше едно време Тодор Живков: "Приземяване, приземяване, приземяване!". Почти 25 години Левски разполагаше с милиони, а ние правехме икономии и залагахме повече на българските играчи. Пожелавам на Левски да има повече хора като Тити. Да обичат Левски поне колкото него. Той си заряза семейството, за да спасява любимия си клуб. Честно да си призная, смятах, че мисията на Тити е невъзможна. Пожелавам му успех, защото виждам какви усилия полага и как се бори", каза Стефанов пред "Гонг".

Наско Сираков: Няма никаква връзка между политици и Левски, Борисов само на нас не помогна

Наско Сираков: Няма никаква връзка между политици и Левски, Борисов само на нас не помогна

"До януари ще направя не само грешки, но вероятно и откровени глупости"