Един от най-уважаваните в левскарската общност журналисти Васил Колев изрази във "Фейсбук" мнението си след последната медийна изява на Наско Сираков.

"В потрес съм от глупостите, които говори мажоритарният акционер в Левски, както предпочита да го наричат. "Искам следващият треньор на Левски да е футболно грамотен", казва той пред "Труд". Сигурно не само аз се питам дали досегашните треньори по негово време като мажоритарен собственик (не като пазител) са били "футболно грамотни". А именно - Георги Тодоров, Живко Миланов, Славиша Стоянович, Станимир Стоилов, Елин Топузаков. Ако не са били "футболно грамотни", като какви точнои защо са били в Левски и кой ги е назначил?

Ако пък са били "футболно грамотни", то поради какво изведнъж се появява изискването и за следващия да бъде "футболно грамотен"? Има ли опасност футболно неграмотен треньор да поеме Левски и кой би носил отговорност за неговото назначаване?

Ясно е, че за всичко е виновен Ивков (донякъде и Мъри Стоилов), а на сцената отново излязоха като основни действащи лица всякакви палячовци и циркаджии. Излязоха на мястото на тези, които работеха и чийто резултати се виждат. Но поне семейният бизнес, в каквото е обърнат Левски, върви засега с благодарност към спонсора. За привържениците също има отредена роля - да вадят пари и да не се обясняват много", написа той.