Собственикът на Левски - Васил Божков, категорично отрече появилата се информация, че се намира в неизвестност от неделя. Пред колегите от БГНЕС той допълни, че е на разположение на органите на реда по всяко едно време.

Припомняме, че по-рано днес прокурори и полиция влязоха в централата на "Нове холдинг", собственост на Божков. Сградата се намира на улица "Московска", недалеч от храма "Свети Александър Невски". Полицейска акция имаше и в офис на Националната лотария на улица "Фритьоф Нансен" в столицата.

Босът на Левски Васил Божков бил в неизвестност?

Босът на Левски Васил Божков бил в неизвестност?

Бившият собственик на ЦСКА бил в неизвестност от миналата неделя

"Нищо не знам. Мен да ме издирват? Никой не ме издирва, никой не ми се е обаждал. Не знам какво се случва. Като разбера, може би ще коментирам. Нищо не знам в момента. На разположение съм на органите по всяко едно време", каза той.

След това Божков говори и пред Би Ти Ви. Ето какво заяви пред телевизията:

"В момента се намирам на телефона си (бел. ред. отговаря на въпрос къде се намира). Най-вероятно не съм (бел. ред. отговаря на въпрос дали е в България). Имам си много работа, не мога да си оставя бизнеса в чужбина и да седя в България. Ако някой ме потърси, до няколко часа мога да бъда.

Не съм извършил никакви престъпления, не се укривам от никого".