Провалените преговори за смяната на собствеността на Левски предизвикаха истерия в "сините" среди. Бизнесменът Драган Шолак не пожела да поеме клуба и сега се търсят виновни за неосъщественото потичане на реки от пари към "Герена". Решиха да изкарат на преден план бившия собственик Васил Божков. Всичко започна с призив към него в едно спортно шоу. Да излезе и да заяви иска ли си парите от Левски, той и присъствието му в списъка "Магнитски" ли е в основата на фиаското в сделката с Шолак и така нататък...

Призивите към него продължиха и вчера, с обръщение от стана на фенове във "Фейсбук". Длъжен бил да каже. Ама какво трябва да каже? Дължат му пари, иска си ги, това е! Васил Божков не дължи нищо на Левски, а обратното. И едва ли ще се трогне от тези подмятания към него.

След като толкова време не може да се решат финансовите проблеми на Левски, да минат по пътя на чистилището. Пак ще припомним как ЦСКА беше пратен веднага във "В" група. И столичният Локомотив пое към аматьорите, за минимална сума в сравнение с дълговете на Левски. Пазят ли "сините"? Те нещо повече ли са от "армейците" и "железничарите"?

Когато си затънал в дългове, няма да харчиш. Като имаш 3 лева, няма да харчиш 5! Няма да взимаш чужденци, ще играеш с юноши. Няма да ходиш на лагер в Дубай, ще се подготвяш в България. Няма да отказваш оферти, ще продададеш всеки един играч, щом го поискат за нормална сума. А Станимир Стоилов каза в едно интервю как догодина Левски щял да бъде хегемон, фактор в шампионата... Не може, няма как да стане! Не и в това финансово състояние.

Сега ще изкарат виновен Божков. Други са виновни, че вече толкова дълго време Левски не е стабилизиран. Само с дарения от фенове няма как да се получат нещата. Това е ясно и на децата. Привърженици си чешат езиците по форуми и социални мрежи как един милион да дадат по 20 лева на месец и гледай какво става. Празни приказки, които никога няма се превърнат в реалност. Пътят за клубовете ни е ясен - бизнесмен, който да издържа. Другото са мокри сънища за зелени поляни със златни дървета, около които кръжат еднорози.

Вместо да искат отговори от Божков, на "Герена" да търсят спонсори. И да намалят значително разходите. Като ножът е опрял до кокала - трансфери и свиване на бюджета. Още и още.

Сираков привика футболист на Левски

Сираков привика футболист на Левски

Не е желан в отбора